PG Slots FORD VREA SĂ LANSEZE 25 DE MODELE ŞI VERSIUNI NOI ÎN EUROPA ÎN URMĂTORII CINCI ANI – Parbriz Service

FORD VREA SĂ LANSEZE 25 DE MODELE ŞI VERSIUNI NOI ÎN EUROPA ÎN URMĂTORII CINCI ANI

Ford pregăteşte o campanie ofensivă pe piaţa din Europa, care vizează lansarea a 25 de noutăţi în următorii cinci ani. Faţă de planul din 2012, proiectul implică zece lansări noi.

Ford of Europe va aplica o strategie de extindere a gamei pentru a-şi creşte vânzările pe Bătrânul Continent. Potrivit Automotive News, ramura europeană a constructorului american va lansa mai multe modele, facelift-uri şi versiuni pentru a avea un portofoliu cât mai bogat şi mai proaspăt. În timp ce planul din 2012 al celor de la Ford viza 15 lansări noi în următorii cinci ani, noua strategie vizează 25 de noutăţi în cinci ani, incluzând modelele deja planificate.Printre lansările iminente ale celor de la Ford se numără noul EcoSport, un crossover de segmetn B care va lupta în segmentul deschis de Nissan cu al său Juke. Debutul lui Ford EcoSport pe piaţă este aşteptat în decursul anului curent.

Stephen Odell, CEO-ul Ford of Europe, a reconfirmat ţelul diviziei conduse de el de a obţine profit în Europa în 2015. Constructorul american va avea ocazia să-şi obţină ţelul graţie reducerilor ale capacităţii de producţie derulate în Europa, care îi vor permite să elimine pierderile, cauzate de uzinele neproductive, de unde şi decizia americanilor de a-şi reduce capacitatea de producţie europeană cu 18%. Reducerea capacităţii de producţie Ford a fost realizată prin închiderea a trei uzine şi renunţarea la 6.200 de salariaţi până în 2014.